szabad nő

Vedd komolyan a nőnapot, mert van mit ünnepelni!

A nőnapot már a múlt század óta ünnepeljük és a kezdetektől a nők egyenlő jogáért folyó küzdelem állt a hátterében. Amiért akkor harcoltak, az ma már természetes, hiszen a férfiakkal megegyező módon helytállhatnak a munkában, így nem csak a háztartásban és gyermeknevelésben teljesedhetnek ki. Ezt az év legalább egy napján, március 8-án hivatalosan is elismerünk nekik.

Éppen ezért a nőnapi ajándék nem lehet félvállról vett semmiség, tükröznie kell a több területen mutatott odaadásukat. Az meglepetés legyen elegáns, kedves, minőségi és attól függően kitől és hol kapja egy hölgy, bizonyos mértékben személyes is.

A nőnapi ajándék a cégek női dolgozóinak is jár, így itt csoportosan kell megoldani a csomagok beszerzését. A meglepetesem.hu webáruház erre is felkészült. Akkár egyedileg összeállítható céges ajándékról van szó, akár egyforma, munkatársak számára készült csomagról, széles választékkal áll rendelkezésre. Az ajándékcsomagok minden egyes terméke minőségi darab, a csomagolás esztétikus és a kiszállítás megbízható, pontos.

A nőknek persze még ma is van miért küzdeniük, hiszen a munkahelyi terhek, munkabérek terén további feladatok várnak az aktivistákra. Az Európai Bizottság 2009-es kampánya a férfiak és nők közötti bérszakadék enyhítéséért dolgozott, amit 2017-ben cselekvési terv követett.

A nőket sújtó, még mindig nagy számban előforduló családi erőszak és szexuális zaklatás bőven ad ezután is megoldandó feladatokat, éppen ezért fontos, hogy nőnapon felhívjuk a figyelmet a kiszolgáltatásra és a ma is megmutatkozó jogvédelmi hiányokra.

Legjobb, ha együtt teszünk a változásért és a nőnap méltó ünneplésével mutatjuk meg, hogy támogatjuk a nemek közötti teljes egyenlőséget. A nőnap tárgya emellett természetesen az eddig elért eredmények megünneplése.

Akár kedvesednek, családtagjaidnak vagy céges munkatársaidnak szánod, időben rendeld meg a nőnapi ajándékot!