szendvicspanel

Ilyen árakon mozognak most a szendvicspanelek

A szendvicspanelek árai színek szerint eltérőek, de általában 3 490 és 4 190 Forint között mozognak. A paneleket egyenesen a gyártótól is meg tudjuk vásárolni, hiszen a Pascaltól már az ország 5 telephelyéről beszerezhetjük a paneleket. A gyártó még azt is vállalja, hogy a különféle paneleket igény szerint méretre vágja és házhoz is szállítja, így nekünk vásárlóknak már csak a felhelyezésről kell gondoskodnunk. A szendvicspaneleket különböző vastagságban, színben és profilban kínálják.

szendvicspanel árakról a Pascal weboldalán bővebben tájékozódhatsz. A szendvicspanelek a lehető legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldást kínálják a különféle épületek kivitelezéséhez. A modern, könnyű és tartós elemeket épületek tetőinek, külső falainak burkolására is használják. Ma már számtalan helyen hűtőházakat is készítenek a szendvicspanelekből. Az épületeket megóvó szendvicspanelek úgy készülnek, hogy két vékonyabb ám nagy sűrűségű elem közé többféle sűrűségű szigetelőanyagot töltenek. A szinte készre szerelt építőelemek nagyon nagy teherbírással rendelkeznek, bár ezt kis súlyuk miatt sokan nem is gondolnák.

A szigetelőanyag kiválasztásnál ügyelni kell arra, hogy mindig az épület igényeinek megfelelően válasszuk ki. A szendvicspaneleket többféle szigetelési típussal is gyártják, így mi magunk dönthetjük el, hogy melyik panel lehet a legmegfelelőbb a tűzállóság, a hangszigetelés, a hő vagy a nedvesség tekintetében. Ezeket a paneleket leggyakrabban az ipari létesítményeknél, a kereskedelmi épületek kivitelezésénél, a lakóépületeknél vagy a mezőgazdaságban alkalmazzák. A panel egy olyan kompozit anyag, amelynek két fémfelülete közé szigetelőanyagot töltenek. A szendvicspanelek élettartama függ a tervezéstől, az épület igényeitől, a környezeti, valamint az éghajlati viszonyoktól. A panelek külső felülete ellenáll a hőmérsékleti változásoknak, az UV sugárzásnak és a külső hatásoknak is. A belső része a kémiai és a fizikai hatásoknak áll ellen, de nagyon fontos, hogy mindig a teherbíróképességnek megfelelően válasszuk ki a számunkra szükséges szendvicspaneleket.  A szendvicspaneleket érdemes egy évben egyszer átellenőrizni és elvégezni a szükséges tisztításokat és karbantartásokat.

A szendvicspaneleket mindig a szükséges méretre lehet legyártatni, így nem szükséges a helyszínen méretre vágni. A szendvicspanelek méretének kiszámításakor ne felejtkezzünk el a szigetelés vastagságáról sem. A szigetelőanyag típusát és a vastagságát mindig az adott épületnek megfelelően kell kiválasztani. A különféle szendvicspanelek méreteivel és egyéb műszaki paramétereivel kapcsolatban a Pascal munkatársai szívesen nyújtanak segítséget. A szakképzett munkatársakat emailben vagy telefonon is elérhetjük, így nem szükséges azonnal a telephelyre látogatni. Jelenleg a szendvicspaneleket 5 féle színben lehet megrendelni, így választhatunk a dió, a bézs, a zöld, az antracit és a vörösbarna színek közül. Már az épület tervezésekor gondoljuk át, hogy az elérhető színek közül melyik az, amely a legmegfelelőbb lesz számunkra, hogy otthonunk vagy ipari létesítményünk mindenben megfeleljen igényeinknek.