gyönyörű mosoly

Csodás, esztétikus mosoly lépésről-lépésre

A megjelenés talán sosem volt annyira középpontban, mint napjainkban. Az ápolt, rendezett külsőhöz a szabályos, egészséges fogsor is hozzátartozik. Ha már régóta elégedetlen fogaival, nem szívesen mosolyog, úgy, hogy fogai is látszódjanak, a nevetést pedig tudatosan visszafojtja, akkor ideje ezen változtatni. A mosolytervezés megoldást jelenthet a problémára. A folyamat végére önfeledten mosolyoghat!

Mosolytervezés a Dent-A-Lux Fogászaton

A mosolytervezés azoknak a pácienseknek kiváló választás, akik valamiért nem elégedettek fogsorukkal, ínyükkel és szeretnének ezen változtatni. A szebb mosoly megalkotása nem csupán a páciens elvárásainak megfelelő tervezést foglalja magába, hanem a különféle fogorvosi kezelések alkalmazását is. A Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét belvárosában található. Itt kerül sor a mosolytervezésre, melynek folyamata egy szakorvos, Dr. Kőhalmi Tamás kezében megy végbe. Így nem kell egyik specialistától a másikig rohangálni. Dr. Kőhalmi Tamásra nyugodtan rábízhatja magát, a doktor úr nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, így minden alkalommal magas minőségű szolgáltatásban részesíti a pácienseket.

Mosolytervezés lépésről-lépésre

Első lépésben a páciensről fotósorozat, valamint a fogakról minták készülnek. A képek és a minták elemzését követően a szakember a megtervezi az új mosolyt. Ennek részeként a fogak formáját és helyzetét, valamint az ezzel harmonizáló ínyszélt. Látványterv is, melynek részleteit a pácienssel együtt átnézi és egyezteti a szakorvos. Ha a látványterv elfogadásra kerül, akkor az orvos megtervezi a kezelés menetét, melyről természetesen a pácienst is részletesen informálja. 

Az ellátás a jóváhagyott kezelési terv alapján történik, azonban az optimális végeredmény érdekében sor kerülhet változtatásokra. Amíg elkészül a végleges megoldás, a fogak nem maradnak védtelenül, a fogak foghéjakkal koronákkal vannak védve. A kezelés végén a későbbi ellenőrzéshez újabb fotósorozat készül. Az elkészült mosolyt a szakorvos időről-időre újra ellenőrzi és hasznos tanácsokkal látja el a beteget. A cél nem csupán az, hogy az új mosoly esztétikus legyen, hanem egyben tartós is. Legyen Önnek is olyan mosolya, amelyről mindig is álmodozott! Látogasson el a mosolyklinika.hu weboldalra és foglaljon időpontot mielőbb!