fogorvos

Mitől jó egy fogorvos?

Fogorvoshoz kapcsolódó története talán minden harminc felettinek van már. Előszeretettel meséljük barátainknak az élményeinket, melyben időnként valódi hősként tüntetjük fel magunkat. Mindeközben a páciensek egy része azt is megtapasztalta, hogy milyen a jó fogorvos.

A történetek mellett természetesen ajánlások is elhangzanak, főleg, ha valaki tanácstalan, hogy hova forduljon. Ha megkérdezik, hogy ki a legjobb fogorvos Kecskemét városában, sok elégedett páciens ajánlja a Dent-A-LUX fogászat szakorvosát és azt is hozzáteszi, hogy miért.

  • Első szempont, hogy a fogorvosi és fogszakorvosi ellátás ebben a rendelőben teljes körű és ez óriási előnynek számít. Hiszen minden egy helyen megtalálható. Az egyszerű tömés mellett megfelelő rutinnal végzik a fogpótlást, fogbeültetést, fogimplantátum behelyezést, csontpótlást.
  • A másik szempont, hogy 27 év tapasztalata megalapozza a magas szakmai színvonalat.
  • Az sem mellékes, hogy nyugat európai minőséget kapunk mind a felszerelések, mind a gépek, mind a technológiák terén. Elérhető áron.
  • Végül, de nem utolsó sorban itt a bizalom. A jó fogorvos mindent elkövet annak érdekében, hogy a kezelések ne okozzanak kellemetlen élményt, nyugodt légkörben, fájdalommentesen folyjanak le. Az odafigyelés, az empátia szándéka bizalmat épít, a terápiás alternatívák megosztása a pácienssel törődést, tiszteletet közvetít. A DENT-A-LUX fogászat többszörös „Megbízható cég” minősítést mutathat fel és a világ legnagyobb fogimplantátum gyártó svájci Straumann referencia rendelője lett. Ennek eredményeként a számítógéppel tervezett és készített, csavarral rögzített fogpótlás Straumann BLX fogimplantátumra 10 év garanciát ad.

Nem szabad halogatni a fogorvos felkeresését és nem is lehet valós indokunk arra, hogy egy ilyen jó fogorvosnál kihagyjuk a vizsgálatot vagy a kezeléseket. Ha lehetőséget adunk rá, akkor a jó fogorvos a megelőzést helyezi előtérbe, hasznos tanácsokat ad, megmutatja a helyes fogápolási technikákat és figyelmeztet a fogkőleszedés szükségességére. Ehhez viszont rendszeresen, legalább fél évente fel kell keresnünk a rendelőjét akkor is, ha semmi panaszunk sincs.