kismama esküvő

Kismamaként is választhatsz csodás esküvői ruhát

A házasság két ember örök szerelmét, egymás iránti elkötelezettségét fejezi ki. A nagy napra nem csak a menyasszony és a vőlegény készül izgalommal, hanem az egész család ünneplőbe öltözteti szívét. A jeles esemény, a házasságkötés és az azt követő lakodalom egy egész életre szóló élmény jelent, ahogy majd a leendő pár életében a gyermekvállalás és a gyermekek felnevelése is. Ha a szerelmesek életében a gyermekáldás már bekövetkezett, a kismama ugyanúgy ragyoghat az esküvőn, mint a többi menyasszony, hiszen számos esküvői ruha közül választhat.

Kismamaként esküvői ruhában

Az esküvői ruháknál fő szempont, hogy ragyogásuk mellett kényelmesek, könnyen viselhetők legyenek. Mindenki azt szeretné, hogy az ara a boldogság perceiben tökéletesen érezze magát. Azonban egy kényelmetlen, szűk esküvői ruha megkeserítheti a boldogság pillanatait. A gyermeket várók esetében ez a kritérium különösen fontos, hiszen egy kismama teste nagyon sokat változik a várandóság alatt, a ruha szabásának követnie kell a változásokat. Éppen ezért a kismama esküvői ruhákat úgy tervezik meg, hogy ne szorítsa sehol az menyasszonyt, a pocak rész kialakítását többlet anyaggal, különleges szabással, elasztikus megoldásokkal varázsolják rugalmassá és puhává.

Csodás esküvői ruhák

A kényelem mellett természetesen a tündökléssé a főszerep az esküvőn. Minden menyasszony szeretné elkápráztatni környezetét a ruhájával is. Szerencsére a kismama esküvői ruhák választása terén is bőven akadnak lehetőségek az olyan weboldalak segítségével, mint például a bboom.hu. A klasszikus, hosszú, hófehér esküvői ruhák mellett már rengeteg midi hosszúságú, szemet gyönyörködtető ruhák közül válogathatnak a kismamák. Népszerűek ilyenkor a rózsaszín, a korall, vagy a narancsszínű ruhák, de ha valaki a sötétebb árnyalatokat kedveli, sötétkék, szürke vagy fekete ruhák is rendelkezésre állnak.

A praktikus funkciók mellett a romantikát, a nőiességüket is teljes egészében megélhetik a menyasszonyok ezekben az alkalmi viseletekben. A tüll- vagy csipkeborításoknak, az alakot kiemelő szabásvonalnak köszönhetően minden kismama nőiesnek és elegánsnak érezheti magát ezekben a darabokban. A ruhákhoz illő szatén vagy selyem övek elől vagy hátul masnira kötve finoman testhez állóvá teszik a ruhákat, úgy, hogy kiemelik a gömbölyödő pocakot.

Az esküvő előtt és az esküvő után

Az esküvőre készülő menyasszonyokat az szokta még foglalkoztatni ilyenkor, hogy kapnak-e majd megfelelő méretű ruhát. Ez fokozottan igaz a kismamákra, hiszen a várandósággal általában változik a ruhaméretük is. Éppen ezért a szalonok ezeknél a ruháknál gondosan odafigyelnek, hogy széles méretválaszték álljon a rendelkezésére, hogy minden kismama megtalálja a hozzá tökéletesen passzoló ruhát.

Különlegességük ezeknek a daraboknak, hogy többjük szoptatós funkcióval rendelkezik, ezáltal a gyermek megszületése után is alkalomhoz illően tud majd öltözködni az anyuka, sőt a legtöbb darab négy évszakos – nyáron is, télen is kényelmes viseletet biztosítanak a kismamáknak. Egy-egy kismama fotózásra, keresztelőre, vagy más családi alkalmakra újra belebújhatnak az anyukák és élvezhetik a csodás és egyben nagyon kényelmes ruhákat.