karácsonyi ágy

Így tegye kényelmessé a vendéghálószobát karácsonyra

A karácsony társaságot jelent. Készen áll a vendégszobája?

Ne essen pánikba, ha nem. Néhány egyszerű módosítással feldobhatja a hangulatot, és rendkívül kényelmessé teheti vendégei pihenését karácsonykor. Próbáld ki ezeket a gyors javítási tippeket a vendégszoba tökéletesítéséhez.

Használjon fedőmatracot.

A vendéghálószoba matracai gyakran kevésbé fényűzőek, mint a miénk, de ez könnyen orvosolható egy fedőmatraccal. Ahelyett, hogy hatalmas összeget fizetne ki egy új matracért, a fedő lehetővé teszi, hogy az ár töredékéért azonnal felhőszerű állapotba hozhassa vendégmatracát.

A fedőmatracok extra puha kényelmi és tartási réteget adnak, amelyet vendégei imádni fognak, ráadásul természetes és szintetikus töltőanyaggal is kaphatók. Mindössze annyit kell tennie, hogy ráhelyezi vagy felcsatolja a meglévő matracára, és ráhúzza a lepedőjét, és íme! Azonnali luxus vendégszobájába.

Dúsítsa fel a párnáit.

Senki sem szereti a palacsinta lapos párnákat, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy vendégei valami támasztó és puha dologra támaszthatják a fejüket karácsonykor, ha újakba fektetnek be. Egy jó telt párna alátámasztja a nyakat és a fejet, hogy csökkentse a nyomást és maximális kényelmet biztosítson. Az extra luxusért befektethet egy pár toll- és pehelypárnába, feltéve, hogy vendégei nem allergiásak. Egy kevésbé kockázatos és költségkímélő megoldás azonban a mikroszálas párna, amely a toll- és pehelypárnák érzetét utánozza, és maximális támaszt nyújt a lehetséges allergénekkel szemben.

Használjon megfelelő ágyneműhuzatot

A karácsonyi időszak a tél beálltával hűvös hőmérsékletet jelent, így vendégágyának megfelelő téli paplanra lesz szüksége, hogy vendégei kellemesen melegek maradjanak éjszaka. Amennyiben erre nincs lehetősége, akkor megoldást jelenthet egy melegebb ágyneműhuzat vásárlása. Így elérheti, hogy a vendégei a hidegebb éjjeleken is megfelelő komfortérzettel tudjanak éjszaka pihenni.

Frissítse az ágyneműt

A karácsony egy nagyon különleges alkalom, miért ne varázsolhatná vendégszobáját új ágyneművel? A maximális kényelem és a vendégek extra brownie pontjai érdekében frissíthet egy szuper puha.  Egy jó flanel ágynemű a puha textúrájáról és tartósságáról híres, ami azt jelenti, hogy újra és újra használhatja, és minden tartózkodás után élvezheti a vendégek dicséretét.

A tökéletes vendégágyhoz jó minőségű mélyen illeszkedő lepedő (a mély illeszkedés segít az új fedőmatrac elhelyezésében), egy új paplanhuzat és egy párnahuzat. Az oxford stílusú párnahuzat különösen kedves vendég hálószobába, a vonzó szegélyekkel dekoratívabb hatást keltenek. Törekedjen a meleg vörös vagy barna árnyalatokra, hogy barátságos, télre kész vendégszobát alakítson ki.

Adja hozzá az utolsó simításokat…

Most rendezte az alapokat, itt az ideje, hogy hozzáadja azokat a végső dolgokat, amelyek teljessé teszik a vendégszobát. Minden vendégnek rendelkeznie kell törölközővel arra az esetre, ha zuhanyozni vagy fürdőzni szeretne, különösen, ha több napig vagy éjszakáig tartózkodik. Miért ne fektessen be néhány új, szuper puha pamut fürdőlepedőbe és arctörlőbe, hogy illeszkedjen ágyneműje luxusához? Ezeket szépen hajtsa össze, és helyezze a vendégágy végére, hogy könnyen megtalálják, és bármikor használhatják. Az is jó ötlet, ha a hosszabb tartózkodáshoz kéznél van egy-két extra készlet, hogy a vendégeknek ne kelljen ugyanazt a törölközőt használniuk.

Ezután minden a tartozékokról szól. Díszítse vendégágyát szétszórt díszpárnákkal és dekoratív párnákkal a maximális wow faktor érdekében, és helyezzen kényelmesen az ágy végére az extra meleget és dekorációt. Amíg ezzel foglalkozik, nem árt elhelyezni itt-ott karácsonyi illatú gyertyákat, így vendégeit egy gyönyörűen illatozó, ünnepi teremben fogadják, ahol igazán élvezni fogják az idejüket.

Mostantól a vendégszobája készen áll, és várja, hogy a karácsonyi időszakban üdvözölje vendégeit, és garantáltan a lehető legkényelmesebb tartózkodásban lesz részük. Vigyázzon azonban, mert előfordulhat, hogy örökre maradni akarnak.

Amennyiben ötleteket szeretne, akkor látogasson el a Cool Market ágynemű webáruház weboldalára. Termékeinkkel biztosan ki tudja egészíteni szobáját, és megfelelő élményt tud nyújtani a vendégei számára.