debra smink

Villám szépségtippek a tökéletes szelfi elkészítéséhez

Villám szépségtippek bármikor jól jönnek, amikor az ember siet, és gyors megoldásra van szüksége. Főleg akkor, amikor éppen a közösségi médiába posztolna ki egy újabb fotót. A tökéletes szelfi megalkotásához hoztam nektek néhány trükköt, amely által gyorsan elkészültök.

Azért azt nem árt leszögezni, hogy az igazi szépség belülről fakad. Ezt az állapotot pedig csak akkor vagy képes megugrani, ha a lelked is rendben van. Mindemellett, egy alapozó tökéletes opció lehet a pattanások aktuális eltüntetéséhez. Hosszú távon viszont, ártalmas is lehet. A víz fontossága, a hidratáltság, az egészséges táplálkozás, a testmozgás, és a vitaminok segítenek abban, hogy a bőröd, a hajad, a körmeid egészségesek legyenek.

Menstruáció idején, gyakran jelennek meg pattanások. Valamint akkor is, ha kicsit több sült krumplit, vagy nassolni valót fogyasztunk. Amikor hirtelen kell eltűntetned a tág pórusokat, a bőrhibákat, és nem betegség miatt, hanem valójában túlment a csoki. Akkor ezek a tippek segíthetnek egy kiváló szelfi elkészítésében.

Semmi csillogás

Ahhoz, hogy a homlokod ne legyen sziporkázó, az orrod pedig zsíros hatású, feltétlenül használj matt alapozót. Ugyanis, ha csillogósat használsz, a bőröd a vaku fényében zsírosnak mutatkozhat. Alkalmazz kezdő lépésként, egy jó minőségű primert. Alaposan, és egyenletesen vidd fel, és máris jövet a tökéletes alapozó.

Kép: simona_villam_szepsegtippek.webp.

Keret

Tedd az arcodat keretbe. Ez pedig úgy lehetséges, hogy egy bronzosító segítségével, vidd fel a terméket az arccsontod legmagasabb pontjára, és satírozd el a halántékod irányába. Majd az állkapocscsonton pedig a halántékok mentén, és fokozatosan a hajtövek felé.

Ragyogás

Emeljük ki a szemeket, és alkalmazzunk világos telt színeket. A szép szempárok csábítóan hatnak. Használjunk korallos, rozés, rózsaszínes árnyalatokat, amelyek kiemelkednek, és ragyogóan szikráznak a képen. Ne csak a szemhéjadra, hanem az alsó részre, és a szemzugba is felviheted, amit ecset segítségével egyenletesen dolgozz el.

Ajkak

Utolsó lépésként, nem hiányozhatnak a telt, dús hatású ajkak. Amelyeket úgy érhetsz el, hogy egy ceruza segítségével, kontúrozod az ajkak körvonalait. Majd, használj egy ezzel a színnel megegyező rúzst, szájfényt, vagy szájkontúr ceruzát. Nem marad el a drámai hatás.

Ez a négy lépés, ha már elég rutinos vagy 2-3 perc alatt elkészíthető. A folyamatokat kiegészítheted a sajátjaiddal, vagy dobj fel egy csillogó highlightert, formázd a szemöldököt, és építsd bele a te saját rutinodat is. A legjobb képek, természetes napfény mellett ajánlottak. A zárt terek neonvilágítása, nem igazán hozza vissza a kívánt eredményt. Az ablaknál készült képek azért előnyösebbek, mert a fény elölről érkezik, így az arc, és a szemek élesen, valamint kontrasztosan jelennek meg.

Ne feledkezz meg a helyes fejtartásról sem. A fejed billentsd kicsit oldalra, egy picit emeld meg az állad, és nyújtsd ki a nyakad. Így feszessé válik az állvonal. A fényképezőt, vagy a telefont tartsd 45 fokban, a szemöldök magasságában.  Ez által keskenyebbnek tűnik az arcod.